donderdag 18 oktober 2012

Bestuursvergadering oktober


Wederom een interessante vergadering waarin veel verschillende zaken zijn besproken. Er is een besluit genomen over het gebruik van ons verenigingsgebouw: 

Het clubgebouw wordt alleen ingezet voor atletiek, sport of Start'78 gerelateerde activiteiten. Iedere aanvraag voor afhuur wordt door de kantinecommissie bekeken. Wanneer de kantinecommissie van oordeel is dat er ‘gelazer’ van kan komen weigert ze de aanvraag of draagt deze over aan het bestuur. Criteria zijn: het moet te maken hebben met de club, het moet gaan om leden, het moet een besloten karakter hebben en het moet niet concurrerend zijn voor de horeca in Steenwijk. We zijn geen zalenverhuurcentrum. In overleg met de kantinecommissie is het mogelijk zelf de catering te regelen of dit door de kantinecommissie te laten verzorgen.
 
Ondertussen zijn de conceptnotulen van de ALV op de website geplaatst. Er is een tekening voor de uitbreiding van het clubgebouw waar iedereen zich in kan vinden, de vergunning wordt de komende periode aangevraagd. In het laatste kwartaal vindt een belronde langs leden plaats die nog niet als vrijwilliger actief zijn. Het bestuur wil graag de vrijwilligersbasis vergroten, zodat de druk op de huidige groep wat afneemt en we geen activiteiten hoeven te schrappen. Op 10 november zal een delegatie van het bestuur de jubilerende buren, VV Steenwijk, bezoeken en daarbij een sportief cadeau overhandigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten